ANUNŢ

08.07.2016

 

Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic susține proactiv comunicarea între autorităţi și societatea civilă.

 

E-Consultare reprezintă un buletin informativ ce are ca scop atât, informarea periodică și transparentă cât și, stimularea implicării societații civile în procesele decizionale ale Ministerelor.

 

Instituțiile aflate la rubrica Instituții Subordonate sunt cele ce au acte normative aflate în consultare publică.

 

Găsiți  buletinul E-Consultare, din perioada  29 iunie - 6 iulie 2016 la adresa: http://dialogcivic.gov.ro/e-consultare/

Acest buletin a fost realizat în perioada  29 iunie - 6 iulie 2016, prin monitorizarea actelor normative publicate pe fiecare dintre paginile de internet ale ministerelor, acte normative aflate la secțiunea "Transparență Decizională -> Acte normative aflate în dezbatere/consultare publică".

Calendarul E-Dezbatere realizat de către Ministere constituie un alt instrument informativ, ce vine ca suport în interacțiunea activă a societății civile şi a cetăţenilor pe diverse teme de interes propuse de Ministere.   

 

Puteți accesa E-Dezbatere la adresa: http://dialogcivic.gov.ro/e-dezbatere/

Dezbaterile aflate în calendar sunt publicate pe paginile de internet respectiv alte canele de comunicare ale Ministerelor.

 

 

 

 

 

 

 

prefectura-teleorman.ro

Institutia Prefectului Judetul Teleorman

© 2014 - Toate drepturile rezervate

 

Date de contact:

Strada Dunarii nr. 178, Cod postal 140047
Telefon: 0247 / 311.150 * Fax: 0247 / 312.973
Telefon relatii cu publicul: 0247 / 311.031
E-Mail: office@prefectura-teleorman.ro

Anunţ: Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.