COMUNICAT

21.10.2016

 

Marți, 25 octombrie 2016, ora 14.00, în sala mare de ședințe din sediul Palatului Administrativ se va desfășura şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural organizat la nivelul Judeţului Teleorman, cu următoarea ordine de zi:

 1. Raport privind activitățile desfășurate de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman în primele 9 luni ale anului 2016.
  Prezintă: Domnul Iulian Ianculescu- Directorul executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman
 2. Analiza activității de prevenire a situațiilor de urgență la nivelul unităților de învățământ din județ.
  Prezintă:Domnul col. Marius Stancu- Inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență AD Ghica al Județului Teleorman
 3. Raport privind implementarea în județul Teleorman a măsurilor cuprinse în Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru perioada 2014 – 2020.
  Prezintă: Domnul Emanoil Dănuț Cone- Directorul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Teleorman
 4. Analiză privind efectuarea controalelor pe cererile fermierilor, administrative în baza de date și pe teren, prin metoda clasică sau prin teledetecție.
  Prezintă: Domnul Eugen Mihai Coman- Directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură-Centrul Județean Teleorman
 5. Analiza acțiunilor de control desfășurate de către Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman în primele 9 luni ale anului 2016.
  Prezintă: Doamna Florica Ivancu- Comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman
 6. Informare privind situația sanitară a unităților de învățământ din județ.
  Prezintă: Doamna Maria Mioara Comana- Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Teleorman
 7. Diverse

 

 

Materiale pentru ședință:

prefectura-teleorman.ro

Institutia Prefectului Judetul Teleorman

© 2014 - Toate drepturile rezervate

 

Date de contact:

Strada Dunarii nr. 178, Cod postal 140047
Telefon: 0247 / 311.150 * Fax: 0247 / 312.973
Telefon relatii cu publicul: 0247 / 311.031
E-Mail: office@prefectura-teleorman.ro

Anunţ: Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.