COMUNICAT

24.02.2017

 

În data de 24 februarie 2017, începând cu ora 11.00, la Sala Mică de ședinţe a Palatului Administrativ a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice organizat la nivelul județului Teleorman, prezidată de domnul prefect – Liviu Dumitraşcu.

 

Ordinea de zi a fost următoarea:

  1. Informare privind activitatea Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor, controalele efectuate în magazinele alimentare din judeţul Teleorman şi măsurile aplicate privind respectarea calităţii produselor.
  2. Aprobarea programului privind temele ce vor fi supuse dezbaterii în cadrul Şedinţelor Comitetului de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice în cursul anului 2017.
  3. Diverse

 

La primul punct de pe ordinea de zi, doamna Comisar Șef Adjunct Ivancu Florica a prezentat activitatea desfășurată în anul 2016 de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman în sprijinul persoanelor vârstnice.

Reprezentanți ai Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice au sesizat și alte situații ce pot fi verificate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman.

La al doilea punct de pe ordinea de zi s-a discutat despre temele care trebuie avute în vedere pentru ședințele din anul 2017.

Urmare a celor discutate, Prefectul județului Teleorman, Domnul Liviu Dumitraşcu i-a asigurat pe cei prezenţi că va face demersurile necesare pentru rezolvarea problemelor ridicate.

 

 

Materiale pentru ședință:

prefectura-teleorman.ro

Institutia Prefectului Judetul Teleorman

© 2014 - Toate drepturile rezervate

 

Date de contact:

Strada Dunarii nr. 178, Cod postal 140047
Telefon: 0247 / 311.150 * Fax: 0247 / 312.973
Telefon relatii cu publicul: 0247 / 311.031
E-Mail: office@prefectura-teleorman.ro

Anunţ: Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies.